Υγεία & Διατροφή

Το ισχυρότερο στην ιστορία με 240 ηλεκτρικά άλογα – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Abarth, μετά από αρκετές teaser εικόνες, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ισχυρότερου μοντέλου στην ιστορία της. Ο λόγος για το Abarth 600e, ένα ηλεκτρικό crossover το οποίο θα λανσαριστεί αρχικά στην περιορισμένη έκδοση Scorpionissima, έχοντας την εντυπωσιακή ιπποδύναμη των 240 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί η εταιρία να μην γνωστοποίησε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, όμως και μόνο η ιπποδύναμη των 240 ίππων, είναι εντυπωσιακή αύξηση +85 ίππων από το 500e.

Η συγκεκριμένη έκδοση Scorpionissima ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο χρωματισμό της, Hypersonic Purple και θα περάσει τη γραμμή παραγωγής 1.949 φορές, προς τιμήν της 75ης επετείου του έτους ίδρυσης της εταιρείας. Άλλες αναβαθμίσεις της έκδοσης αυτής, περιλαμβάνουν τα φαρδύτερα ελαστικά σε ζάντες 20 ιντσών, το ενισχυμένο σύστημα πέδησης και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Και σύμφωνα πάντα με τον γνωστό τρόπο της εταιρίας, υπάρχει ένα μεγάλο αυτοκόλλητο “Abarth” ακριβώς πάνω από τα πλαϊνά μαρσπιέ και ένα λογότυπο σκορπιού με νεο-πράσινη απόχρωση στο μπροστινό φτερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ώρα η εταιρία δημοσίευσε μόνο αυτή την εξωτερική φωτογραφία, κρατώντας μυστική την εικόνα της καμπίνας, δηλώνοντας παράλληλα πως highlight θα είναι τα ειδικά αγωνιστικά καθίσματα, τα οποία θα απαρτίζονται από τέσσερα διαφορετικά είδη αφρού και μαζί με τον ειδικό σχεδιασμό, θα εξασφαλίζουν όλη την απαιτούμενη πλευρική στήριξη στις στροφές, χωρίς να χάνουν το παραμικρό σε άνεση.

Η εξέλιξη του Abarth 600e έγινε από το τμήμα Stellanti Motorsport και βασίστηκε στην πλατφόρμα Perfo-Ecmp, που ουσιαστικά αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής eCMP που χρησιμοποιούνν τα Jeep Avenger, Peugeot e-2008. Ανυπομονούμε να δούμε και τον ήχο που θα συνοδεύει το μοντέλο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button