Τρόπος Ζωής

Υπάρχει παντού, ο πόνος κρύβεται – Galaksias Portal News

Αφού έκανε μια μικρή παύση, η Άντζελα Γκερέκου απάντησε στο αν της έλειψε ο Τόλης Βοσκόπουλος από το κοινό, στην επιστροφή της στο θέατρο.

Η Άντζελα Γκερέκου καζί με τον Στέφανο Κυριακίδη πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια», που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Coronet» και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους παρευρισκόμενους. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον αείμνηστο σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο, μην κρύβοντας τη συγκίνησή της.

«Το θέατρο μου είχε λείψει», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έλειψε ο Τόλης Βοσκόπουλος από το κοινό της παράστασης.

Αφού έκανε μια μικρή παύση, συγκινημένη απάντησε: «Υπάρχει παντού, δεν λείπει. Ποτέ, δεν λείπει και ποτέ δεν φεύγει ο άνθρωπος που αγαπάμε, όταν συνεχίζουμε να τον αγαπάμε και να τον σκεφτόμαστε, να υπάρχει με έναν άλλο τρόπο.

Πιστεύω στη ζωή και στην μετά ζωή».

Όταν τη ρώτησαν, με αφορμή την ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, αν θα την ενδιέφερε να γίνει κάτι και για τον αείμνηστο σύζυγό της, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Μετά από 2,5 χρόνια, ακόμη είναι πάρα πολύ νωπό. Αλλά ο πόνος κρύβεται, δεν φεύγει.

   

Το νόημα είναι να σταθείς στα πόδια σου, ό,τι και να συμβεί και η ζωή να σε προκαλεί να σε προκαλεί να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις».

To άρθρο Η Άντζελα Γκερέκου συγκινήθηκε μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Υπάρχει παντού, ο πόνος κρύβεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button