Υγεία & Διατροφή

Ο Αγραφιώτης έθεσε θέμα Παπαχρήστου στην Εκτελεστική Επιτροπή – Galaksias Portal News

Θέμα Παπαχρήστου έθεσε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ένα από τα θέματα που θα συζητούνταν αφορούσε την Επιτροπή Εθνικών ομάδων, της οποίας προεδρεύει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος.

«Θέλω να θέσω ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή. Πώς μπορεί ο κ. Παπαχρήστος ο οποίος είναι αμετάκλητα έκπτωτος να παραμένει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Είναι αμετάκλητα έκπτωτος από την Ένωσή του για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι το γνωρίζουν αυτό;», ρώτησε ο παράγοντας της πειραϊκής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, απάντησε ότι το γνωρίζουν όλοι, για να τοποθετηθεί εκ νέου ο κ. Αγραφιώτης, λέγοντας:

«Και μπορεί να παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής; Έχει πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ; Ναι, δεν έχει εκλεγεί με την Ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως έχει προβεί σε μια έκνομη ενέργεια. Ναι ή όχι; Αμετάκλητα από το Δικαστήριο. Είναι ηθικό για την ΕΠΟ ότι κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button