Υγεία & Διατροφή

«Ταβάρες και Χεζόνια βασικοί στόχοι του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν» – Galaksias Portal News

Μετά τη Marca και η Mundo Deportivo κάνει αναφορά σε ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο του Παναθηναϊκού AKTOR για την απόκτηση των Ταβάρες και Χεζόνια.

Και σε αυτό το δημοσίευμα γίνεται αναφορά για την μεγάλη επιθυμία της Ρεάλ να τους κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο και πάλι τονίζεται το πόσο δύσκολο είναι αυτό επισημαίνοντας ότι μεγάλο ρόλο, αρνητικό στην προσπάθεια της, παίζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει και τους δύο και μάλιστα τους χαρακτηρίζει ως βασικούς μεταγραφικούς στόχους των πράσινων για την νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις είναι αυτές των Ταβάρες και Χεζόνια, από τη στιγμή που οι δυο παίκτες αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Μετά από μερικά χρόνια με χαμηλό μπάτζετ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Τόσο ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όσο και ο Κροάτης φόργουορντ γνωρίζουν από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στον πρώτο και περισσότερα από 2 εκατομμύρια στον δεύτερο. Πρόκειται για ποσά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κερδίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης», καταλήγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button