ΕνημέρωσηΟικονομία

«Φίνο φανταράκι» ο Κασσελάκης – Τα έκοψε… ΣΥΡΙΖΑ – Galaksias Portal News

Μια και… σήμερα ως πολίτης, μετράει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου, παρουσιάζεται στο κέντρο Πυροβολικού της Θήβας, προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Χθες Τετάρτη λοιπόν, επισκέφθηκε το κομμωτήριο, προκειμένου να πραγματοποιήσει το… προβλεπόμενο κούρεμα, και όπως φαίνεται από τις εικόνες που ακολουθούν τα… έκοψε… ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης υπενθύμισε ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πρωί της Παρασκευής που παρουσιάζεται στο κέντρο πυροβολικού στη Θήβα, για τη στρατιωτική του θητεία.

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Κούρεμα και ξύρισμα περιέχει λοιπόν, το ανωτέρω βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «ΣΥΡΙΖΑ» στην ερώτηση πώς θα κουρευτεί. «Έχουμε ακόμα δρόμο», σχολίασε όταν ακούστηκε το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «δεν τίθεται συζήτηση ότι η χωρίστρα πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο ξεκινά με τον κ. Κασσελάκη να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, λέγοντας «θα μου λείψει πολύ».

Να υπενθυμίσουμε ότι για το θέμα της θητείας του Στέφανου Κασσελάκη, ασχολείται προσωπικά ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και εν αποστρατεία ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα διοικητής στο κέντρο Πυροβολικού της Θήβας, είναι ο Ταξίαρχος Κώστας Σιρλαντζής ο οποίος ήταν δεξί χέρι του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνου Φλώρου,  για θέματα επικοινωνίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Επίσης αυτές τις μέρες στο στρατόπεδο της Θήβας, πραγματοποιούνται εργασίες καλλωπισμού όλων των χώρων του (βαψίματα, καθαρισμοί των κοινόχρηστων χώρων και των κτηρίων), κάτι που συνηθίζεται όποτε παρουσιάζεται κάθε καινούργια ΕΣΣΟ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button