Κόσμος

Aπολογούνται οι συλληφθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση – Galaksias.com

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής, 3 Μαρτίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι τέσσερις είναι κρατούμενοι σε φυλακές για άλλα αδικήματα, ενώ δύο από αυτούς είναι στρατιωτικοί. Ένα εκ των προσώπων είναι γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότερες κατηγορίες που βαραίνουν τα μέλη της οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης» και για τις οποίες απολογούνται σήμερα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για τα κακουργήματα της διεύθυνσης, ένταξης και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, τρομοκρατικής πράξης απόπειρας ανθρωποκτονίας, τρομοκρατικής πράξης έκρηξης κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, τρομοκρατικής πράξης κατασκευής, κατοχής και προμήθειας εκρηκτικών, τρομοκρατικής πράξης διακεκριμένης οπλοκατοχής και τρομοκρατικής πράξης διακεκριμένης φθοράς, και τα πλημμελήματα της υποστήριξης τρομοκρατικής οργάνωσης, υποκίνησης σε τέλεση τρομοκρατικής πράξης, παράνομης βίας κατά δικαστικών λειτουργών, παράνομης οπλοκατοχής και κυνηγετικού όπλου και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδιαν χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button