Επικαιρότητα

«Έφερε τους μπράβους να μου κ@@@υν μία μάντρα α@@@@α;» – Δείτε βίντεο – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ο Μπέος αποβλήθηκε στο Κηφισιά – Βόλος και ζήτησε Εισαγγελέα να μετρήσει «κεφάλια». Μίλησε για μπράβους και τα έβαλε με την εξέδρα!

Ο Αχιλλέας Μπέος βλέπει κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Πουλικίδη και αποβάλλεται από τον πάγκο της ομάδας του στο Κηφισιά – Βόλος για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και… κλέβει την παράσταση! Ο Δήμαρχος Βόλου ζήτησε να παρέμβει ο Εισαγγελέας αλλά και ο Αστυνομικος διευθυντής προκειμένου να μετρήσουν… κεφάλια στην εξέδρα και αν υπάρχουν τα προβλεπόμενα 10 άτομα που επιτρέπονται λόγω του λουκέτου στα γήπεδα! Η αλήθεια είναι πάντως οτι από το πλάνο που έδειξε η Cosmote TV, μάλλον δικαίως διαμαρτυρήθηκε ο Μπέος!

ΜΠΕΟΣ: «ΘΑ ΜΟΥ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ…»!
Ο Μπέος μάλιστα ενώ αρνήθηκε αρχικά να αποχωρήσει από το γήπεδο άνοιξε και διάλογο με την εξέδρα όταν τον αποδοκίμασαν. «Να περιμένεις εμείς δεν φεύγουμε», είπε στον ρέφερι ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος στην εξέδρα συνέχισε λέγοντας οτι «Θα μου κλ@σετε μια μάντρα @ρχιδι@», ενώ μίλησε και για παρουσία μπράβων στο γήπεδο της Καισαριανής!

Κουβέντα με άνθρωπο της Κηφισιάς που ήταν στην εξέδρα άνοιξε και ο Γιώργος Κασναφέρηςαπό πλευράς γηπεδούχων. «Διώξτε τους όλους από εκεί. Κόψτε τις μαλ@κιες. Άντε μην σας πάρει και σας σηκώσει», είπε το μέλος των γηπεδούχων.

Στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε και ο ιδιοκτήτης της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, ο οποίος διαβεβαίωσε τον Μπέο οτι δεν υπάρχουν μπράβοι και δεν πρόκειται να τον πειράξει κανείς, με τον Δήμαρχο Βόλου να αποχωρεί μετά απο λίγα λεπτά από τον πάγκο της ομάδας του!

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button