ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Μόσχα αναζητά την ταυτότητα των δραστών – Galaksias Portal News

Πάνω από 63 είναι οι νεκροί και ξεπερνούν τους 100 οι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό κέντρο της Μόσχας από τουλάχιστον πέντε τρομοκράτες οι οποίοι προκάλεσαν ένα πρωτόγνωρο μακελειό στη ρωσική πρωτεύουσα. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πίσω από την επίθεση στη Μόσχα είναι το Ισλαμικό Κράτος το οποίο φέρεται με ανακοίνωσή του να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση.

Ωστόσο το Κρεμλίνο αμφισβητεί αυτήν την εκδοχή και επιμένει στο ότι αυτονομιστές Τσετσένοι εμπλέκονται στην υπόθεση, οι οποίοι, στηρίζουν την Ουκρανία και έχουν επιστραυτεί από αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ρωσικές δυνάμεις της τάξης ανακοίνωσαν ότι “αναζητούν” τους δράστες που ευθύνονται για την ένοπλη επίθεση και την πυρκαγιά στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα.

“Ειδικές μονάδες της Ρωσικής Εθνοφρουράς εργάζονται στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall. Αναζητούν εγκληματίες και εκκενώνουν το κτήριο απομακρύνοντας τους πολίτες”, ανακοίνωσε η εθνοφρουρά Rosgvardia στον λογαριασμό της στο Telegram.

Δείτε Live εικόνα από τη Μόσχα:

 

Νέο βίντεο από το αμφιθέατρο του συναυλιακού χώρου

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button