ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ελληνική σημαία που τον εμπνέει, η κραυγή της μητέρας του και το «χε@@@κα επάνω μου» – Galaksias Portal News

Ένας… τρισευτυχισμένος Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να μπει στις καρδιές μας ακόμα περισσότερο, δείχνοντας το χαρακτήρα του κατά τις δηλώσεις του στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Με κορυφαία επίδοση στα 5,85μ, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ και μιλάει για τη δύναμη που του δίνει η ελληνική σημαία.

Αφοπλιστική η απάντηση του και για το πως ένιωσε μετά τις δύο πρώτες άκυρες προσπάθειες του, ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα του, που πάντα στέκεται στο πλάι του και στην κραυγή που έβγαλε, μόλις «κλείδωσε» η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

“Δεν ξέρω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ήρθα ως επιλαχών, δεν είχα βλέψεις, ήθελα μια προσωπική επίδοση αλλά όποτε φοράω τη φανέλα της εθνικής πάω καλά. Όλα πάνε καλά.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και τον προπονητή μας που έχει κατάφερει αυτή την ομάδα να την κάνει μια οικογένεια. Όλοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους ενόψει του ανοικτού.

Δεν έχω λόγια. Δεν πίστευα και εγώ στον εαυτό μου ερχόμενος εδώ. Μόνο η μητέρα μου πίστευε, οπότε της αφιερώνω το μετάλλιο. Οπότε όταν μια μητέρα πιστεύει στο γιο της είναι μεγάλη υπόθεση”.

Τι δική της φωνή ακούσαμε σε κάποια στιγμή;

“Ναι, το πρώτο μετάλλιο σε Παγκόσμια διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό. Οπότε με στήριζε με κάθε τι”.

Τι συνέβη σήμερα;

“Σήμερα είχα δυσκολίες τεχψνικές με τους αγώνες και τη συνέπεια που έχω, μπορέσαμε να καταφέρουμε να ανεβούμε ψυχολογικά. Όταν είμαι χαρούμενος και χαίρομαι το αγώνισμα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Το επι κοντώ είναι τεχνικό αγώνισμα, έχω γίνει πιο γρήγορος οπότε αλλάζουν τα πράγματα. Αυτά τα δύο χρόνια που συνεργάζομαι με τον Χάρη Καραλή, τον προπονητή, μου έχουμε κάνει πολλές αλλαγές και ελπίζω να συνεχίσουμε ήρεμα”.

Τι έγινε όταν είχες τις δύο άκυρες στην αρχή του αγώνα;

“Χέσ@@κα πάνω μου η αλήθεια είναι. Πρέπει να πάρεις πιο σκληρά κοντάρια και κατάφερα να πηδήξω με την τρίτη το άλμα”.

Και τώρα από εδώ και πέρα;

“Να κάτσω να ηρεμήσω με την οικογένεια μου, να κάτσω να ξεκουραστώ γιατί έχω πολλούς αγώνες στον ανοικτό μέχρι το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς αγώνες”.

To άρθρο Καραλής: Η ελληνική σημαία που τον εμπνέει, η κραυγή της μητέρας του και το «χε@@@κα επάνω μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button