ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Αγνοείται Έλληνας σκιέρ στη Βουλγαρία – Καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Χιονοστιβάδα, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων, καταπλάκωσε σκιέρ σήμερα (12/02) στη Βουλγαρία, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν Έλληνα αγνοούμενο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα στην περιοχή Markujik 3, σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ. Aρκετά μέλη της ομάδας κατάφεραν να γλιτώσουν από τη χιονοστιβάδα, αλλά ένα άτομο παραμένει θαμμένο κάτω από το χιόνι. Η Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης ειδοποιήθηκε για την κατάσταση γύρω στις 14:13 από μέλος της ομάδας. Ενώ ο ακριβής αριθμός των ατόμων στην πληγείσα περιοχή παραμένει ασαφής, πιστεύεται ότι υπήρχαν τέσσερις Έλληνες υπήκοοι κατά τη στιγμή της χιονοστιβάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω από 15 διασώστες με τη συνοδεία τεσσάρων σκύλων επιχειρούν να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του αγνοούμενου ατόμου. Η χιονοστιβάδα εκτιμάται ότι είχε μήκος περίπου 150 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα, ενώ οι προσπάθειες έρευνας συνεχίζονται με τους διασώστες να κάνουν αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να εντοπίσουν και να διασώσουν το αγνοούμενο άτομο που έχει παγιδευτεί κάτω από το χιόνι.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button