ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μην πουλήσετε τα εισιτήριά σας σε Έλληνες οπαδούς» – Galaksias Portal News

Η Κλαμπ Μπριζ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της για τα εισιτήρια του αγώνα.

Σε σχετική ενημέρωση προς τους οπαδούς της, η Κλαμπ Μπριζ σημειώνει μία αυξανόμενη ζήτηση στα social media, για εισιτήρια του αγώνα από Ελλάδα και καλεί τους φίλους της να μην υπάρξουν μεταπωλήσεις σε Έλληνες οπαδούς, προειδοποιώντας και για την ασφάλειά τους.

Η ενημέρωση από την Κλαμπ Μπριζ

«Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, η ομάδα μας θα παίξει εντός έδρας τον πρώτο αγώνα του ιστορικού προημιτελικού της Conference League με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, παρατηρήσαμε μια αυξανόμενη ζήτηση στο διαδίκτυο από Έλληνες φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο γήπεδο της Μπριζ. Μην το κάνετε και βάψτε τον Γιαν Μπρέιντελ μπλε και μαύρο.

Εν όψει αυτού του αγώνα, ο σύλλογος έχει ήδη λάβει αυστηρά μέτρα με βάση τις πωλήσεις εισιτηρίων, τα οποία γίνονται σε τρεις φάσεις. Πρώτα και κύρια, όπως πάντα, δόθηκε προτεραιότητα σε όλους τους κατόχους διαρκείας. Μετά την περίοδο προτεραιότητας, ήρθε η σειρά των κατόχων Club ID. Σε μια τελική φάση, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πωλήσεις άνοιξαν σε οπαδούς χωρίς την Club ID που είχαν ήδη λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας πριν από την κλήρωση ή σε οπαδούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια στο παρελθόν. Οι διευθύνσεις IP από την Ελλάδα δεν επιτρέπεται -επίσης- να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο των εισιτηρίων μας.

Μην μεταπωλήσετε το εισιτήριό σας!

Λόγω αυτών των αυστηρών μέτρων, αυξάνεται η ζήτηση από τους Έλληνες οπαδούς στα social media για αγορά εισιτηρίων από οπαδό σε οπαδό σε υψηλότερες τιμές. Το club συνιστά να μην απαντήσετε σε αυτά για την ασφάλεια όλων και προειδοποιεί για τις πιθανές συνέπειες. Ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και σε μια όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά».

To άρθρο Κλαμπ Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: «Μην πουλήσετε τα εισιτήριά σας σε Έλληνες οπαδούς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button