Επικαιρότητα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμήθηκε με το βραβείο «Δίολκος» στα βραβεία Made in Greece 2022

Τα βραβεία «Made in Greece» της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, ο καταξιωμένος θεσμός που είναι αφιερωμένος στις εταιρείες που παράγουν στην Ελλάδα αναδεικνύοντας τους «δημιουργούς του σύγχρονου υλικού πολιτισμού», απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/06/2022) στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Κάνοντας ένα «άλμα μπροστά», η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε φέτος να τιμήσει με το ειδικό βραβείο «Δίολκος», έναν επιχειρηματία της νεότερης γενιάς, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε προσωπικότητες, που με τις καινοτόμους ενέργειες και δραστηριότητές τους άνοιξαν δρόμο για να διευκολύνουν το διεθνές εμπόριο της χώρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καθιέρωση του «Made in Greece» παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Μπάλτας, προσφώνησε τον κ. Γιαννακόπουλο, επισημαίνοντας ότι: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, είναι μια σημαίνουσα προσωπικότητα του ελληνικού επιχειρείν, που διαπρέπει σε έναν κλάδο ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό, με υψηλή παραγωγή προστιθέμενης αξίας και τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία. Ο κ. Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο τιμόνι της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, που έχει πίσω της 98 χρόνια ιστορίας. Υπό την ηγεσία του, η ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζει την επιτυχημένη οικογενειακή παράδοση, με διορατικότητα, εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα, γράφοντας μια νέα σελίδα στην εγχώρια φαρμακοβιομηχανία. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2021, η ΒΙΑΝΕΞ κατέγραψε τον μεγαλύτερο κύκλο εργασιών στην ιστορία της με ενοποιημένες πωλήσεις 405,9 εκατ. ευρώ, εξαγωγές 52,9 εκατομμυρίων ευρώ και μερίδιο αγοράς που φτάνει το 9,1%, υπερδιπλασιασμένο σε σχέση με μια πενταετία πριν. H BIANEΞ επενδύει στην ανάπτυξη, με πολλά καινοτόμα προγράμματα, ενώ ταυτόχρονα έχει ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα με πρωτοβουλίες προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους για το επόμενο διάστημα, αλλά και τον διεθνή προσανατολισμό του Ομίλου, η ΒΙΑΝΕΞ έχει τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη δεκαετία, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της οικονομίας της χώρας». Τέλος, πρόσθεσε ότι ένας ακόμη λόγος που επελέγη ο κ. Γιαννακόπουλος, είναι η κοινωνική προσφορά του. «Γιατί οι πρωτοβουλίες του κ. Γιαννακόπουλου στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς είναι ουσιώδεις, κάνουν τη διαφορά και πολλές φορές γίνονται με αθόρυβο τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger