Επικαιρότητα

Ο Δημήτρης Μωραΐτης στο ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εταιρειών και Συνδέσμων Αυτοφροντίδας (AESGP)

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) γνωστοποιεί τη συμμετοχή του Δημήτρη Μωραΐτη, Προέδρου του ΕΦΕΧ και Γενικού Διευθυντή της ΒΙΑΝ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εταιρειών και Συνδέσμων Αυτοφροντίδας (Association of the European Self-Care Industry – AESGP).

Ο κ. Μωραΐτης αναλαμβάνει στη θέση του εκπλιπόντος Γιώργου Δόκιου, ο οποίος υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της AESGP για 17 χρόνια και το έργο του αναγνωρίστηκε από τη Πρόεδρο της AESGP, Brigit Schuhbauer, πριν την έναρξη της συνάντησης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 9 Ιουνίου στη Μαδρίτη και κατά την οποία συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η επικείμενη αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Φαρμακευτικής Νομοθεσίας και ο ρόλος της Βιομηχανίας της Αυτοφροντίδας στη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος.

Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Μωραΐτης θα παρέχει την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του σε θέματα προαγωγής της Αυτοφροντίδας, προκειμένου να επιτευχθούν βασικοί στόχοι της AESGP, όπως η θέσπιση ρυθμιστικών και νομοθετικών πλαισίων κατάλληλων για τις ανάγκες των προϊόντων Αυτοφροντίδας, καθώς και η ανάδειξη της αξίας τους για την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger