ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Πάουλα Μπαντόσα «απείλησε» με ύπνο στον καναπέ τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έπαιξαν μαζί, λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Indian Wells.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα είχαν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην Καλιφόρνια και τα πήγαν εξαιρετικά.

Πέτυχαν δύο νίκες (απέναντι σε Χούρκατς/Σβιόντεκ και Τιάφοου/Ζενγκ) και έφτασαν μέχρι τον τελικό του event Tie Break Tens, όπου ηττήθηκαν με 10-8 από τους Σέλτον/Ναβάρο.

Στο event πήρε μέρος και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία συνεργάστηκε με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, όμως έχασαν στο πρώτο τους ματς από τους Σέλτον/Ναβάρο.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε πώς είναι να μοιράζεται το court με την Πάουλα Μπαντόσα, η οποία δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Έλληνα τενίστα.

«Από την απάντησή του θα εξαρτηθεί αν θα κοιμηθεί απόψε στον καναπέ», ξεκαθάρισε η 26χρονη Ισπανίδα και ανάγκασε τον Τσιτσιπά να το σκεφτεί λίγο καλύτερα!

«Είναι υπέροχα, περνάμε υπέροχα, πρέπει να αποδώσω», είπε ο Τσιτσιπάς και θα κοιμηθεί κανονικά στο κρεβάτι τις επόμενες μέρες.

Η Πάουλα Μπαντόσα κάνει απόψε πρεμιέρα κόντρα στην Άσλιν Κρούγκερ, ενώ ο πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Indian Wells θα προκύψει από το ματς Πούιγ-Αλτμάιερ.

 

To άρθρο Η Πάουλα Μπαντόσα «απείλησε» με ύπνο στον καναπέ τον Στέφανο Τσιτσιπά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button