Επικαιρότητα

Σε αναμμένα κάρβουνα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό – Στον αέρα βρίσκεται η μετεκπαίδευσή τους (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Οικονομία

Κρήτη: Σε αναμμένα κάρβουνα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό – Στον αέρα βρίσκεται η μετεκπαίδευσή τους (vid)

Αντί οι εργαζόμενοι να κάθονται ήδη στα θρανία προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, οι σχολές μετεκπαίδευσης στα τουριστικά επαγγέλματα δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα, καθώς καθυστερήσεις καταγράφονται και στις διαδικασίες πρόσληψης των εκπαιδευτικών

  • Ανησυχία στους φορείς του τουρισμού παρά τις πιέσεις στο αρμόδιο υπουργείο
  • Αντίστροφη μέτρηση για την σεζόν χωρίς δεδομένη την μετεκπαίδευση
  • Έστω και τηλεκπαίδευση ζητούν οι εργαζόμενοι
  • Σφοδρές αντιδράσεις για τη μη λειτουργία των σχολών μετεκπαίδευσης τουρισμού

Στον… αέρα βρίσκεται η μετεκπαίδευση εκατοντάδων εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό σε όλη τη χώρα καθώς οι σχετικές διαδικασίες προχωρούν με ρυθμό χελώνας.

Τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την εισαγωγή εκατοντάδων εργαζομένων στα τμήματα Μετεκπαίδευσης του υπουργείου Τουρισμού.

Αντί οι εργαζόμενοι να κάθονται ήδη στα θρανία προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, οι σχολές μετεκπαίδευσης στα τουριστικά επαγγέλματα δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα, καθώς καθυστερήσεις καταγράφονται και στις διαδικασίες πρόσληψης των εκπαιδευτικών.

Αντί οι εργαζόμενοι να κάθονται στα

Και σε τοπικό επίπεδο εργαζόμενοι… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά καθώς στα τέλη του μήνα ανοίγουν τα πρώτα ξενοδοχεία.

Να λειτουργήσουν άμεσα οι σχολές μετεκπαίδευσης, τονίζει ο Νίκος Κοκολάκης, ο οποίος παράλληλα επισημαίνει την ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα τηλεκπαίδευσης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button