Επικαιρότητα

Σε παντοπωλείο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Galaksias.com

Την ώρα που τα σενάρια τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ δίνουν και παίρνουν, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο.

 

 

Σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ εθεάθη να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, σε μία πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλαμ, ύστερα από τη γνωστοποίηση ότι υποβλήθηκε σε μία εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά, η οποία θα την κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της τουλάχιστον έως τις 15 Απριλίου.

 

 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο.

 

Όπως μεταδίδει η Sun, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ να επισκέπτονται ένα παντοπωλείο, που βρίσκεται κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, κάνοντας τα ψώνια τους.

 

 

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

 

«Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά.

 

Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», σημειώνει ο ίδιος.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button