Κόσμος

Το παλάτι «σπάει» τη σιωπή του για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Με αφορμή τις φήμες, που οργιάζουν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, το παλάτι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, «τα πάει καλά», καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα, ανακοίνωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον. «Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία σημαντική ενημέρωση που παρείχαν τα ανάκτορα για την Κέιτ έγινε, προ μηνός, στις 29 Ιανουαρίου, όταν η Κέιτ επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παραμονής στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε αυτό που το παλάτι περιέγραψε ως «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» στα μέσα Ιανουαρίου.

Η έλλειψη ενημέρωσης για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, σε συνδυασμό με την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και η απουσία του συζύγου του Πρίγκιπα Ουίλιαμ από κοινωνικές υποχρεώσεις όπως το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οδήγησαν σε ανεξέλεγκτες εικασίες στο διαδίκτυο για την κατάσταση της υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button