ΕνημέρωσηΠολιτική

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που πυροβολούν τον Ιρανό στον Άγιο Παντελεήμονα

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που δέχεται τον πυροβολισμό ο 35χρονος Ιρανός έξω από κατάστημα με ναργιλέδες στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα στον Άγιο Παντελεήμονα, φέρνει η «Ζούγκλα» στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα πριν επικρατεί αναταραχή έξω από το μαγαζί. Ομάδα ατόμων, οι περισσότεροι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέρχονται στο κατάστημα. Στη συνέχεια, βγαίνουν από το μαγαζί άλλη ομάδα ατόμων με ορισμένους να κρατούν καδρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά. Το θύμα διακρίνεται στο βίντεο να κρατάει ένα ξύλο και την ώρα που περνάει μπροστά από την είσοδο της καφετέριας και σωριάζεται στο πεζοδρόμιο. Ο άντρας έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Όλοι σταματούν να τρέχουν και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ωστόσο λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

Νεκρός ο 35χρονος Ιρανός

Πέθανε ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον Άγιο Παντελεήμονα, λίγο μετά τις 21:30 την Παρασκευή, στη συμβολή ων οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα δέχθηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια μηχανή του ΕΚΑΒ μετέβη στον τόπο της επίθεσης, με τον διασώστη να καταφέρνει να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας του.

Στην συνέχεια ασθενοφόρο παρέλαβε τον 35χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου παρέμεινε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ για περίπου δύο ώρες. Ωστόσο πριν από τα μεσάνυχτα ο άνδρας κατέληξε.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button