ΕνημέρωσηΟικονομία

Διαγνώστηκε με έναν τύπο ρήξης μηνίσκου – Galaksias Portal News

Άσχημα είναι τα νέα για τον περυσινό MVP του πρωταθλήματος Τζοέλ Εμπίιντ. Ο άσος των Φιλαδέλφεια Σίξερς, διαγνώστηκε με έναν τύπο ρήξης του μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και εξετάζει το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης, σύμφωνα με το «Athletic».

Ο Εμπίιντ, οι γιατροί του και οι 76ερς θα αποφασίσουν εάν η καλύτερη πορεία δράσης είναι να ξεκουραστεί και να αποκαταστήσει τον τραυματισμό ή να υποβληθεί σε μια διαδικασία που θα απαιτούσε να χάσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εμπίινττραυματίστηκε στο γόνατό στην τέταρτη περίοδο της ήττας από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς την Τρίτη, όταν ο Τζόναθαν Κουμίνγκα έπεσε στο αριστερό του γόνατο.

Ο Εμπίιντ κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος με 35,3 πόντους ανά αγώνα, ενώ έχει επίσης 11,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ και 1,8 μπλοκ.

Από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 25 Ιανουαρίου, ο Εμπίιντ σημείωσε τουλάχιστον 30 πόντους σε 22 διαδοχικά παιχνίδια, ενώ στις 22 Ιανουαρίου σημείωσε 70 πόντους και «μάζεψε» 18 ριμπάουντ στη νίκη επί των Σαν Αντόνιο Σπερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σίξερς έχουν ρεκόρ 30-17 και καταλαμβάνουν την 5η θέση στην Ανατολική περιφέρεια.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button