Τρόπος Ζωής

Eίναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ – Galaksias Portal News

«Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου, αλλά δεν είμαι απλά το κορίτσι του». Τη δήλωση αυτή έκανε η Άννα Μενενάκου για τον αγαπημένο της.

Στο πλατό της εκπομπής Fay’s time βρέθηκε η Άννα Μενενάκου, η οποία αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια για τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

Η ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, και εξήγησε πως νιώθει κάθε φορά που βλέπει να την αποκαλούν «το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια».

«Βγαίνει πάντα ένας τίτλος. Οι τίτλοι για μένα είναι πολύ δύσκολοι, γιατί μπορεί να έχω πει άλλα πράγματα, μπορεί να έχω κάνει άλλα πράγματα, και κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος που ξαφνικά… Έχω μιλήσει για τον Σωτήρη, κι εγώ νιώθω ότι εξελίσσομαι μαζί του, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είμαστε οικογένεια πια, έχουμε ένα σπίτι, όπως όλοι, δεν είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, κάτι σε δένει…», εξομολογήθηκε η Άννα Μενενάκου.

 

«Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου, και φυσικά θα μιλήσω για τον Σωτήρη και τη ζωή μας, όσο μπορώ και θέλω. Κάποια στιγμή όμως, γίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό. Είναι περίεργο να βλέπεις ”το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια”, είναι κάπως σαν να μην έχεις πια προσωπικότητα, είσαι απλά το κορίτσι», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

To άρθρο Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: Eίναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button