Τρόπος Ζωής

Διαζύγιο για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση – Galaksias Portal News

Επτά χρόνια κράτησε ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση. Η πρόσφατη κρίση στη σχέση τους, φαίνεται ότι δεν ήταν δυνατόν να ξεπεραστεί.

Εδώ και μήνες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο γάμο του, ύστερα από κάποια μηνύματα που είχε λάβει η Μαριάντα Πιερίδη για τον Δημήτρη Κατριβέση.

Ήταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η τραγουδίστρια παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του OPEN μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίτσια Λαπάτη.

Τότε, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, είχε λάβει κάποια μηνύματα σχετικά με τον σύζυγό της, τόσο σοβαρά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χωρισμό.

Φαίνεται ότι τα προβλήματα αυτά δεν ξεπεράστηκαν.

Την είδηση πως ο χωρισμός είναι οριστικός, αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα (01.02.2024) στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017 και εδώ και λίγο καιρό έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το διαζύγιο είναι «βελούδινο» και η τραγουδίστρια με το σεφ θα συνεχίζουν να συνεργάζονται και μάλιστα εκείνος δεν έχει φύγει ακόμη από το σπίτι τους.

  

Πλέον, όμως, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν οδηγηθεί στο τέλος, καθώς σύμφωνα με την και ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης παίρνουν διαζύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button