Επικαιρότητα

Κατέρρευσε με σπασμούς ο Χαβιέ Αλταμιράνο στο Κύπελλο Αργεντινής (vid.) – Galaksias.com

Διακόπηκε ο αγώνας της Εστουντιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς… 

Φόβος στον αγωνιστικό χώρο κατά την αναμέτρηση της Εστουντιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς, για το Κύπελλο Αργεντινής, όταν  ο αγώνας διεκόπη όταν ο 24χροος Χιλιανός μέσος Χαβιέ Αλταμιράνο κατέρρευσε με σπασμούς, μετά από 27 λεπτά αγώνα  στη Λα Πλάτα. 
 
 Ο τοπικός Τύπος ανέφερε ότι ο Αλταμιράνο είχε τις αισθήσεις του όταν εισήχθη επειγόντως στο Ιατρικό Ινστιτούτο Platense, όπου παρέμεινε υπό παρακολούθηση για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. 

  Δύο παίκτες της Εστουντιάντες αντιλήφθηκαν αμέσως την κατάσταση του συμπαίκτη τους, ο οποίος είχε αρχίσει να έχει σπασμούς στον αγωνιστικό χώρο. Οι τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν τον Πέρεθ να ξεσπά σε κλάματα καθώς παρείχε βοήθεια στον Αλταμιράνο, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».
 
Οι προπονητές των δύο ομάδων συμφώνησαν ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για να συνεχιστεί, παρά το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα του σταδίου έγινε γνωστό ότι ο παίκτης στο μεταξύ είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του. 
 Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, φέρεται να ζήτησε τηλεφωνικά να διακοπεί ο αγώνας.

 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
  
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button