ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Κηφισιά ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Νίλσεν – Galaksias Portal News

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποτελεί και επισήμως παρελθόν από την Κηφισιά, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση που αρχικά προήλθε από τον Τύπο της Δανίας. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση επί τούτω, ευχαριστώντας τον τεχνικό για τον επαγγελματισμό και το ήθος του.

Εκ των πραγμάτων πια η ομάδα της Σούπερ Λίγκας αναζητά τον αντικαταστάτη του Νίλσεν για να την οδηγήσει στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην pole position για τη διαδοχή βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button