ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ψάχνεις φθηνό iPhone; Μια second go ευκαιρία περιμένει στα Public – Galaksias Portal News

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών βρίσκονται τα πιστοποιημένα μεταχειρισμένα iPhone κινητά τηλέφωνα «second go» που προσφέρουν τα Public, σύμφωνα με σχετική έρευνα*.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία «έξυπνων» συσκευών, τα γνωστά πολυκαταστήματα, που αποτελούν τον νούμερο 1 προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, δίνουν την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν την «second go» συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες τους, εξασφαλίζοντας διπλό όφελος.

Κάτι το οποίο σημαίνει, απλούστατα, ότι μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% των χρημάτων τους, σε σύγκριση με την αγορά μιας νέας συσκευής, ενώ προωθούν, ταυτόχρονα, και την κυκλική οικονομία.

Απαριθμώντας τα πλεονεκτήματα των «second go» συσκευών, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε σύντομα να κρατάτε στα χέρια σας ένα smartphone που είναι 100% λειτουργικό, σαν καινούργιο!

Πρωτίστως, οι «second go» συσκευές έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου και διατίθενται με την εγγύηση της εξειδικευμένης ομάδας των iRepair Experts που βρίσκονται μέσα στα Public.

Με 69 σημεία ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένους τεχνικούς και γραπτή πιστοποίηση από την iRepair, με 85%+ μπαταρία, χωρίς προειδοποιητικά μηνύματα για μη αυθεντικά ανταλλακτικά μπαταρίας-οθόνης και με δύο χρόνια εγγύησης καλής λειτουργίας, η επιθυμία σας για αγορά «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου θα υλοποιηθεί σε απόλυτο βαθμό.

Δευτερευόντως, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε πιστοποιημένη μεταχειρισμένη συσκευή στο μισό της αξίας μιας νέας, χωρίς απολύτως κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Τρίτον, προτού προβείτε στην αγορά της συσκευής, έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά την μεγάλη γκάμα των «second go» συσκευών μέσα στα 35 καταστήματα Public με iRepair, νιώθοντας σιγουριά για την επιλογή σας, καθώς επίσης και ασφάλεια ότι αποκτάτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε.

Τέταρτον, με αγορές μέσα από την ιστοσελίδα Public.gr, τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας και αν βρίσκεστε.

Στα Public δεν παίζει ΟΟPs, αλλά PSSSS!

Εξάλλου, τα γνωστά πολυκαταστήματα γνωρίζουν πως πολύ συχνά η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών. Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι βρεθήκαμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμη και στις πιο συνηθισμένες συναλλαγές μας και σκεφτήκαμε ….oops!

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, τα Public διασφαλίζουν σε συνεργασία με τους iRepair Experts, πως κάτι τέτοιο δεν θα προκύψει με το μεταχειρισμένο πιστοποιημένο «second go» smartphone που θα αποκτήσετε, δεδομένου ότι δεν υπολείπεται σε τίποτα σε σχέση με ένα καινούργιο.

Και κάπως έτσι, αναφωνούμε “PSSSS”!

Επομένως, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα 35 καταστήματα Public με iRepair, και να επιλέξετε μια πιστοποιημένη μεταχειρισμένη iPhone συσκευή «second go» που σας ταιριάζει!

* Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Kantar τον Δεκέμβριο του 2023 και αφορούσε το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους, οι καταναλωτές έδειξαν την προτίμησή τους στα Public, θέτοντάς στη πρώτη θέση των επιλογών τους για αγορά certified μεταχειρισμένης συσκευής smartphone!

To άρθρο Ψάχνεις φθηνό iPhone; Μια second go ευκαιρία περιμένει στα Public δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button