Κόσμος

Πρώτη εμφάνιση για Ουίλιαμ και Τζορτζ μετά την ασθένεια της Κέιτ – Είδαν την αγαπημένη Άστον Βίλα

Την αγαπημένη τους Άστον Βίλα παρακολούθησαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας Ουίλιαμ και ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εθεάθη χαμογελαστός και χειροκροτώντας στις κερκίδες του Villa Park στο Μπέρμιγχαμ, ενώ ο 10χρονος Τζορτζ φορούσε κασκόλ με το σήμα της ομάδας.

Το ζευγάρι πανηγύρισε τη νίκη του συλλόγου με 2-1 επί της Λιλ στον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Europa Conference League.

Κάποια στιγμή ο Γουίλιαμ εθεάθη να στρέφεται προς το γιο του για να πει κάτι, καθώς χειροκροτούσε το εναρκτήριο γκολ του Όλι Γουάτκινς για τον σύλλογο.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που μέλη της οικογένειας εμφανίζονται δημόσια από τις 22 Μαρτίου, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν καρκίνο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εγχείρησης στην κοιλιά.

Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία παιδιά τους έχασαν την Κυριακή του Πάσχα τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, μετά την ανακοίνωση, παρότι είχαν παραστεί πέρυσι.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μετά από εβδομάδες εικασιών σχετικά με την υγεία της Κέιτ, η ίδια δήλωσε ότι η διάγνωση αποτέλεσε «τεράστιο σοκ» τόσο για την ίδια όσο και για τον Γουίλιαμ και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρώτα στάδια της θεραπείας.

Εκτός από την Κέιτ μάχη με τον καρκίνο δίνει και ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ενός παλατιού. Ωστόσο έδωσε το παρών στην κυριακάτικη λειτουργία για το Πάσχα στις 31 Μαρτίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button