ΑθλητικάΕνημέρωση

Μεγάλο διπλό στο φινάλε για τους Πειραιώτες στη Super League 2 – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε τη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ για το Νότιο Όμιλο της Super League 2 και άφησε τους “πράσινους” χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με δυνατό ξεκίνημα στο ματς, ο Ολυμπιακός Β’ είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό και άνοιξε το σκορ στο 17′ με γκολ του Σγουρού, αλλά ο Παναθηναϊκός Β’ αντέδρασε και έφθασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Αθανασόπουλο στο 79′. Λίγο μετά όμως, ο Κεϊτά κέρδισε πέναλτι και ο Αλιαγκσίμ Μπα ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για να δώσει ξανά το προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε και τρίτο γκολ στο 89′ με τον Σαπουντζή, για να φθάσει στη νίκη επί του “αιωνίου αντιπάλου” και να βρεθεί στο +3 στη βαθμολογία του ομίλου στη Super League 2, αφήνοντας τους “πράσινους” ένα βαθμό πάνω από τη “ζώνη” του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (76′ Μαντσίνι), Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Λάμψιας (76′ Βουτσάς), Καραμπάς (68′ Αθανασακόπουλος) και Λιούμης (56′ λ.τ Μπιλάλ).

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (87′ Κατσουλίδης), Κωστούλας (76′ Κωστή), Κεϊτά (87′ Σαπουντζής), Μουζακίτης και Αργυρίου.

To άρθρο Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-3: Μεγάλο διπλό στο φινάλε για τους Πειραιώτες στη Super League 2 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button