Κόσμος

Στα «πράσινα» κι ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς – Galaksias.com

Η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού δεν… σταματάει στον Βίτορ Ούγκο που «πάτησε» ήδη στην Ελλάδα την Κυριακή (21/1) ή τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αναμένεται αύριο (22/1) στην Αθήνα. Το «τριφύλλι» έφτασε το βράδυ της Κυριακής (21/1) σε άλλη μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Νεμάνια Μακσίμοβιτς για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το deal των «πράσινων» με την πλευρά του διεθνούς Σέρβου μέσου της Χετάφε, οριστικοποιήθηκε λίγο μετά το ματς της ισπανικής ομάδας με την Οσασούνα, όπου ο Μακσίνοβιτς ισοφάρισε για τους Μαδριλένους στο 86ο λεπτό με πολύ ωραία κεφαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H συμφωνία τους έχει ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2024.

Πλέον, με τον παίκτη «καπαρωμένο» για το καλοκαίρι με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα ξεπερνάει σε ετήσια βάση τα 2 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις επαφές με τη Χετάφε, για να της πληρώσει από τώρα ένα ποσό (πάνω-κάτω στο 1 εκατ. ευρώ) και να κάνει δικό του έως την 31η Ιανουαρίου τον 29χρονο Σέρβο άσο.

Σε αντίθετη περίπτωση άλλωστε, οι Ισπανοί θα τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι κι ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να πιέζει ασφυκτικά γα να γίνει από τώρα η μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button