ΕνημέρωσηΠολιτική

H Γαλλία διοργανώνει τη δική της Διεθνή Διάσκεψη για την Ασφάλεια – Galaksias Portal News

Η Γαλλία διοργανώνει στις 13 και 14 Μαρτίου την πρώτη της διεθνή διάσκεψη για την ασφάλεια, το “Paris Defence and Strategy Forum”, στο πρότυπο της Διάσκεψης του Μονάχου και άλλων μεγάλων διεθνών διασκέψεων για την ασφάλεια.

Ο στόχος της πρώτης αυτής διοργάνωσης που αφιερώνεται στην Ευρώπη, “στο σταυροδρόμι”, είναι να “επιτραπεί στη γαλλική και ευρωπαϊκή στρατηγική σκέψη να εκφραστούν”, ανακοίνωσε ο στρατηγός Μπενουά Ντιριέ, πρόεδρος της Academ, της Ακαδημίας Άμυνας της Στρατιωτικής Σχολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Λιθουανίας Γκιτάνας Ναουσέντα αναμένεται σε αυτήν τη συνάντηση στην οποία θα υπάρχουν 63 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και άλλες εκδηλώσεις όπου θα παρεμβαίνουν αξιωματούχοι 68 εθνικοτήτων, βουλευτές, διπλωμάτες και ακόλουθοι άμυνας, ερευνητές και ακαδημαϊκοί.

Από γαλλικής πλευράς, ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Σεμπαστιάν Λεκορνί θα ανοίξει τις εργασίες της διάσκεψης και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων Τιερί Μπουκάρ θα κλείσει τη διάσκεψη. Παρόντες θα είναι επίσης 22 διευθύνοντες σύμβουλοι αμυντικών επιχειρήσεων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button