ΑθλητικάΕνημέρωση

Σάλος με τις φήμες για αυτοκτονία του, ξέσπασε δημόσια ο αδελφός του – Galaksias Portal News

Οι φήμες για αυτοκτονία του Ντάνι Άλβες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου σήκωσαν τεράστια θύελλα αντιδράσεων, με τον αδελφό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή να ξεσπά δημόσια για τα λόγια του.

Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου(10/03/24) ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Paulo Albuquerque ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την είδηση ότι ο Ντάνι  Άλβες έχει αυτοκτονήσει στις φυλακές Brians 2 όπου κρατείτε, ωστόσο ο ίδιος λίγο αργότερα θέλησε με νέα του δημοσίευση να αναφέρει πως η είδηση δεν αφορούσε το γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά ένα συγγενή του.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη δημοσίευση προκάλεσε μεγάλη αναταραχή με τον κόσμο να μην μπορεί να διασταυρώσει εάν τα σενάρια ήταν αληθινά ή όχι.

Λίγο αργότερα ο αδελφός του Ντάνι Άλβες Νέι, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να ξεσπάσει δημόσια για τα όσα αναφέρονται για τον αδελφό του, τονίζοντας μάλιστα ότι θα γίνουν μηνύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο  Ντάνι Άλβες εκτίει ποινή 4,5 χρόνια φυλάκισης που του έχει επιβληθεί από το δικαστήριο, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε βάρος γυναίκας, σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το 2022.

 

To άρθρο Ντάνι Άλβες: Σάλος με τις φήμες για αυτοκτονία του, ξέσπασε δημόσια ο αδελφός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button