ΑθλητικάΕνημέρωση

Στον Άλκη Καμπανό αφιέρωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Galaksias Portal News

Συγκινητική στιγμή αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό (0-0). Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρίνων” αφιέρωσαν την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό.

Με συνολικό σκορ 1-0 επί του Παναιτωλικού, ο Άρης κατάφερε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 14 χρόνια και να δώσει μια μικρή χαρά στους φίλους της ομάδας, με σκοπό να τους κάνει ευτυχισμένους -ποδοσφαιρικά- το βράδυ της 18ης Μαΐου.

Οι παίκτες των “κίτρινων” πανηγύρισαν μπροστά από την εξέδρα των οπαδών τους και αφιέρωσαν τη μεγάλη πρόκριση στον Άλκη Καμπανό. Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρίνων” άφησαν στο μνημείο που υπάρχει δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο το μπλουζάκι της πρόκρισης, τιμώντας έτσι τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

To άρθρο Άρης: Στον Άλκη Καμπανό αφιέρωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button