ΑθλητικάΕνημέρωση

Ολοταχώς για sold out το Καραϊσκάκης – Galaksias Portal News

O Oλυμπιακός υποδέχεται την Φερεντσβάρος στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια για τα play offs του Conference League, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωστοποιούν στον κόσμο τους πως μονάχα 1.500 εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα, με το sold out να είναι προ των πυλών.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Καραϊσκάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την Πέμπτη (15/02) την Φερεντσβάρος για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα play offs του Conference League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με την προσμονή των φίλων των Πειραιωτών για την αναμέτρηση να είναι μεγάλη.

Αυτό φαίνεται άλλωστε από τα μόλις 1.500 εισιτήρια που έχουν μείνει απούλητα, με το sold out να είναι σχεδόν σίγουρο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα των Playoffs του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Ferencváros που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη 15/02 και ώρα 19:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 06/02 από τις 17:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Πέμπτη 08/02 και την Παρασκευή 9/2 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 10/02 (10:00 – 15:00), τη Δευτέρα 12/02 έως Τετάρτη 14/02 (10:00 – 18:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του ή μέχρι την εξάντληση τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 55€, 60€, 150€(VIP), 200€ (VVIP).

Κοινωνική προσφορά
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€ ΜΟΝΟ την Πέμπτη 08/02 ή μέχρι την εξάντληση τους. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού” την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού” από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού” και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την “κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού” μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο members@osfp.gr.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Ολοταχώς για sold out το Καραϊσκάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button