ΑθλητικάΕνημέρωση

Ιδανική πρεμιέρα στο Ακαπούλκο και 5.000 δολάρια από άσους για τους πληγέντες από τον τυφώνα «Ότις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με σχετική ευκολία τον Ρώσο, Ρομάν Σασφιούλιν, εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά στο Ακαπούλκο και θα δωρίζει 5.000 δολάρια στους πληγέντες του τυφώνα «Ότις», λόγω των άσων που έκανε.

Χωρίς να… φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο12 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) τον Ρόμαν Σαφιούλιν (νο38 στον κόσμο) και πέρασε στους «16 «του τουρνουά του Ακαπούλκο.

Ο Τσιτσιπάς είχε 5 άσους στο ματς, 83% κερδισμένο πρώτο σερβίς παρά το μέτριο 53% περασμένο πρώτο σερβίς. Παράλληλα είχε 14 winners και περιορισμένο αριθμό λαθών, σε μία άρτια εμφάνιση.

Πριν από την έναρξη του τουρνουά, ο Έλληνας τενίστας ανακοίνωσε πως για κάθε άσο που θα κάνει στους αγώνες του, θα δωρίζει 1.000 δολάρια στους πληγέντες του τυφώνα «Ότις». Έτσι, αυτή τη στιγμή το ποσό που θα δωρίσει έχει φτάσει τις 5.000 δολάρια.

Ο Τσιτσιπάς στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ιταλό και Νο 69 του κόσμου, Φλάβιο Κομπόλι, ο οποίος ανέτρεψε τα προγνωστικά και κέρδισε χθες τα ξημερώματα τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ με 2-6, 6-3 και 6-2.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button