Υγεία & Διατροφή

«Τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν ξέρω αν θα έχουμε σειρά εποχής» – Galaksias Portal News

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Happytv.gr παραχώρησε ο Αλέξανδρος Βάρθης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Ψυχοκόρες» που σύντομα θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Η σχέση του Τάσου με τη Νέλλα θα έχει κάποια διαφορετική εξέλιξη; Θα αποκαλυφθεί κάτι άλλο που δεν έχουμε δει έως τώρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τη Νέλλα έχουν ήδη αποκαλυφθεί αρκετά. Είμαστε στη φάση που η Νέλλα προσπαθεί να ανακαλύψει τί είναι ο Τάσος, ο οποίος ξέρει να κρύβεται καλά, αλλά η επιμονή μιας γυναίκας πάντα αποκαλύπτει κάπως τα πράγματα. Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις για αυτούς τους δύο, δεν ξέρω όμως για ποιον θα είναι θετικές και για ποιον αρνητικές.

Τα μηνύματα στο twitter κάθε φορά που βγαίνουν τα επεισόδια στον ΑΝΤ1+ είναι πάρα πολλά, φαντάζομαι τι έχει να γίνει τώρα που θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στον ΑΝΤ1. Έχετε αγωνία γι’ αυτό που θα συμβεί;

Εννοείται πως έχουμε αγωνία και το συζητάμε με τους ηθοποιούς και με τους συντελεστές. Θέλουμε να δούμε τι ανταπόκριση θα έχει στο ευρύ κοινό, γιατί πράγματι ο ANT1+ έχει αποκτήσει πολλούς συνδρομητές από τη συγκεκριμένη σειρά. Το ελεύθερο κανάλι είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία, οπότε περιμένουμε πώς και πώς να δούμε πώς το κοινό θα δεχτεί τη δουλειά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρόσφατες δουλειές σου είναι συμμετοχές σε σειρές εποχής. Αυτό προέκυψε τυχαία ή το επέλεξες;

Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δύο – τρία χρόνια έχουν γίνει αρκετές σειρές εποχής, οπότε προέκυψε, δεν είναι κάτι που το κυνηγάω. Σίγουρα μου αρέσει, ειδικά αν η δουλειά είναι προσεγμένη και προφυλαγμένη από όλες τις ειδικότητες γύρω γύρω, βγαίνει και καλό το αποτέλεσμα. Έχει και μια γοητεία η σειρά εποχής. Έχω την αίσθηση ότι αυτό μάλλον θα σταματήσει, δηλαδή του χρόνου δεν ξέρω αν θα έχουμε σειρά εποχής, ή αν έχουμε, θα έχουμε μία. Δεν είναι στόχος μου όμως η σειρά εποχής, όχι.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button