Τρόπος Ζωής

Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε ένα φίλτρο και το είχε στην τσάντα της – Galaksias Portal News

“Ερχόταν στη δική σου εκπομπή και σου έλεγε: κοίταξε, ο Βλαχοδημητρόπουλος μου βάζει το φίλτρο 3, βάλε μου αυτό” δήλωσε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Αυτό με την εικόνα το είχαμε με τη Βουγιουκλάκη και με τη Χρονοπούλου, η οποία ήταν και φίλη μου και κάναμε μαζί πάρα πολλά.

Είχαμε κάνει και ένα παιχνίδι που λεγόταν «Χρυσή Βολή», όπου μπορούσαν οι παίκτες από το σπίτι να πυροβολήσουν και να πετύχουν τον στόχο», περιγράφει ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

«Η Μαίρη είχε θέμα με το πώς θα της βγάλεις το πρόσωπο στην κάμερα. Ερχόταν εκεί και μου έλεγε: Βασίλη μου, ξέρεις εσύ.

Έλεγα στους οπερατέρ για να ακούει εκείνη: βάλτε το φίλτρο 3 στο κοντινό της. Τους ρωτούσε μετά κι εκείνη: βρε σεις, βάλατε το φίλτρο 3 που σας λέει ο Βλαχοδημητρόπουλος;», αφηγείται στη συνέχεια ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Την άλλη φορά έλεγε πάλι: μην ξεχάσεις το φίλτρο 3! Ερχόταν στη δική σου εκπομπή και σου έλεγε: κοίταξε, ο Βλαχοδημητρόπουλος μου βάζει το φίλτρο 3, βάλε μου αυτό. Καμιά φορά ερχόταν και μου παραπονιόταν ότι ο τάδε δεν μου έβαλε το φίλτρο 3», συνεχίζει στην ιστορία του ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

«Είχε πάει σε έναν που πούλαγε φίλτρα κινηματογραφικά για φακούς και του λέει: θέλω το φίλτρο 3. Πήρε ένα και το είχε στην τσάντα της και όπου πήγαινε σου έλεγε: έλα εδώ βρε, πάρε επάνω και βάλε το φίλτρο 3», καταλήγει στην αφήγησή του για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

To άρθρο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε ένα φίλτρο και το είχε στην τσάντα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button