Τρόπος Ζωής

«Η θάλασσα τελείωσε για μένα» – Galaksias Portal News

Μακριά από τη θάλασσα που τόσο αγαπά σκοπεύει να μείνει ο Στέλιος Ρόκκος μετά και τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του, Νίκου Ρόκκου.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε πρώτη φορά σήμερα (04.03.2024) δημόσια μετά τον αιφνίδιο χαμό του λατρεμένου του αδελφού Νίκου Ρόκκου και αποκάλυψε πως εγκαταλείπει τη θάλασσα που ήταν το κοινό χόμπι που μοιραζόταν με τους δυο αδελφούς του που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Ο λαοφιλής τραγουδιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού του Νίκου, που έφυγε από τη ζωή στις 30 Δεκεμβρίου 2023, ενώ βρισκόταν με τη βάρκα του για ψάρεμα.

Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε πως μετά το μοιραίο αυτό περιστατικό, αποφάσισε ότι η θάλασσα που τόσο αγαπούσε, έχει τελειώσει για εκείνον και ότι σκέφτεται ακόμη και να εγκαταλείψει το αγαπημένο του νησί, τη Λήμνο.

«Η θάλασσα τελείωσε για μένα. Έχω βάλει αγγελία το σκάφος, έχω δώσει όλο τον εξοπλισμό, έχει τελειώσει, κι εγώ μαζί. Δεν είμαι τσαντισμένος. Πήγα την τελευταία φορά και δεν πέρασα καθόλου καλά. Με αυτόν τον άνθρωπο, τον αδελφό μου, μοιραζόμουν πολλά πράγματα. Κάνω πολύ άσχημες σκέψεις, σκέψεις που δεν υπολόγιζα ποτέ ότι θα κάνω στη ζωή μου. Η Λήμνος, ήταν αυτός, ή μάλλον και αυτός, είναι η μάνα μου, η αδελφή μου, οι φίλοι μου. Τώρα δεν είναι τίποτα το ίδιο… Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο. Είναι δύσκολο για μένα να μείνω εκεί. Άστο, είναι δύσκολο….» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Προσπαθώ πολύ. Ο πόνος δε θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει, είναι δύσκολο πολύ. Η μητέρα μου άστο, είναι δύσκολο παιδιά… Όταν μου είπαν ότι μάλλον έφυγε, δε το πίστεψα. Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του άλλου αδελφού μου, του Κώστα, ήταν πριν δυο χρόνια, για να μπορέσω να διαχειριστώ και αυτό. Με τον Κώστα δεν ήμασταν τόσο κολλητοί όσο με τον Νίκο. Με τον Κώστα μάλωνα συνέχεια για τον Νίκο. Πάντα τον Νίκο υποστήριζα, όσο άδικο κι αν είχε. Ήταν ο μικρός» συνέχισε ο τραγουδιστής εμφανώς συγκινημένος.

Σε άλλο σημείο, ο Στέλιος Ρόκκος εξομολογήθηκε: «Δε μπήκα στη λογική “γιατί σε μένα”, ήταν και είναι βαρύς ο πόνος. Πονάς πολύ για να ζητήσεις εξηγήσεις. Πονάς. Έκλαψα πολύ. Ο Νίκος έρχεται στο μυαλό μου όταν τραγουδάω. Πολλές φορές μου έρχεται στο μυαλό και γελάω. Μου λείπουν οι πλάκες που κάναμε. Εκείνη τη μέρα που έφυγε, είχε πάει για ψάρεμα, να ψαρέψει για να φιλέψει το χωριό που τον ψήφισε για πρόεδρο. Είχε φτιάξει έναν χώρο στο χωριό για τα γεροντάκια, να πηγαίνουν το χειμώνα, γιατί τα καφενεία κλείνουν».

«Το άσχημο είναι ότι όποιος με βλέπει στο δρόμο μου λέει συλλυπητήρια, και μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό, το καταλαβαίνω γιατί το κάνουν, είναι αγάπη αυτό, αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριάζω μέσα μου. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δε περίμενα ότι θα νιώσω ποτέ από τον κόσμο… Δε θέλω να μου ξαναπούν τίποτα. Τη βάρκα είναι οριστικό ότι θα την πουλήσω, τελείωσε για μένα, δε θέλω να ξανακάνω τίποτα» κατέληξε ο Στέλιος Ρόκκος».

To άρθρο Ο Στέλιος Ρόκκος μιλά πρώτη φορά μετά την απώλεια του αδελφού του: «Η θάλασσα τελείωσε για μένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button