Τρόπος Ζωής

Ο Μάρκος Σεφερλής μου πρότεινε να με πάρει στον θίασό του – Galaksias Portal News

«Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει και να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην Super Κατερίνα για την επικοινωνία που είχε μαζί του ο Μάρκος Σεφερλής, μετά την κραυγή απόγνωσης που είχε ο ηθοποιός και την πρόταση που του έκανε να παίξουν μαζί στο θέατρο.

«Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι “σας ζητώ συγγνώμη” και μου απάντησε ότι “δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα”.

Μου είπε ότι “να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση”. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή.

Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε ότι “μισό λεπτό έχω κάνει να σου προτείνω”. Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει και να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος για την πρόταση που του έκανε ο Μάρκος Σεφερλής.

   

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο. Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου.

Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι έναν άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

To άρθρο Γιώργος Λαμπάτος: Ο Μάρκος Σεφερλής μου πρότεινε να με πάρει στον θίασό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button