ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο αρχιμανδρίτης στοχοποίησε την οικογένειά μου – Στη φαντασία του το περιστατικό που περιγράφει – Galaksias Portal News

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση στα social media καταγγέλλει στοχοποίηση της οικογένειας του από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ του Ι.Ν Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης.

Ο Παύλος Χρηστίδης τονίζει πως στοχοποιήθηκε η οικογένειά του από τον αρχιμανδρίτη ο οποίος τον κατέκρινε σε εκδήλωση των Αρκάδων της Ηλιούπολης επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων απαιτώντας να αποχωρήσει.

«Ως άνθρωπος, πρώτα και πάνω από όλα, έχω μάθει ζωή μου, να σέβομαι κάθε άποψη, όσο αντίθετη και αν είναι με αυτά που εγώ υποστηρίζω και για τα οποία πάντα μάχομαι και πολιτεύτομαι είτε εντός, είτε εκτός Κοινοβουλίου», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην ανάρτησή του όπου τονίζει: «Η πρωτοφανής, όμως, στοχοποίηση της οικογένειας μου, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας απο το μαιευτήριο, είναι ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Πόσο μάλλον, όταν το περιστατικό που περιγράφει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, είναι μόνο στην φαντασία του, αφού απο την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Αρκάδων αποχώρησα, για να πάω σε άλλη κοινωνική υποχρέωση, δεν με πλησίασε ποτέ κανένας ιερέας, να μου πει το οτιδήποτε και το κλίμα με τους πάντα φιλόξενους Αρκάδες ήταν κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες που ήταν παρόντες».

Ο Παύλος Χρηστίδης υπογραμμίζει πώς «στο αξιακό μου σύστημα δεν χωρούν αποκλεισμοί, ούτε εκείνων που πρέπει να αναγνωριστούν από την Πολιτεία τα δικαιώματα τους, ούτε εκείνων που θέλουν να συμμετέχουν στην Εκκλησία μας, που σε κάθε περίπτωση είναι πυλώνας της κοινωνικής ιστορίας και συνοχής στη χώρα».

Ευχαριστεί τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί , απέναντι στην αδιανόητη επίθεση που εξαπέλυσε ο Αρχιμανδρίτης στην οικογένεια μου.

«Εύχομαι να είμαι το μοναδικό θύμα – εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου απέναντι σε τέτοιες μισαλλόδοξες συμπεριφορές. Τέλος, η σύζυγός μου Νάντια και εγώ νιώθουμε την ανάγκη, να σας ευχαριστήσουμε για όλη την έμπρακτη στήριξη προς τα πρόσωπα μας και την οικογένεια μας», καταλήγει. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε καταδικάσει στην ανακοίνωσή του «το παραλήρημα μίσους του αρχιμανδρίτη του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ,» επισημαίνοντας ότι «τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».

To άρθρο Χρηστίδης: Ο αρχιμανδρίτης στοχοποίησε την οικογένειά μου – Στη φαντασία του το περιστατικό που περιγράφει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button