ΕνημέρωσηΠολιτική

Συζητάμε για το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη που έχει ελεγχθεί 25 φορές και όχι του Κασσελάκη – Galaksias Portal News

Στη διένεξη μεταξύ των κυριών Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Έλενας Ακρίτα πήρε θέση ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».

Ο Μάκης Βορίδης, θύμισε, συγκεκριμένα, ότι το σημείο αφετηρίας της διένεξης ήταν η ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έλενας Ακρίτα, συνέχισε κάνοντας λόγο για «αμιγώς συκοφαντική ανάρτηση». Και, «είναι συκοφαντική, γιατί η κ. Ακρίτα την αναρτά και δεν είναι ότι λέει ψέματα, αλλά ξέρει ότι λέει ψέματα. Γιατί; Γιατί όλα αυτά στα οποία αναφέρεται -τα ακίνητα, το πόθεν έσχες, το σπίτι του Βολταίρου- όχι μόνο είναι παλιά συζήτηση, αλλά (υπάρχουν) και δικαστικές αποφάσεις επί της συζητήσεως αυτής. Ο πρωθυπουργός είναι βουλευτής, αν θυμάμαι καλά, από το 2004», σημείωσε εν προκειμένω.

Ως εκ τούτου, συμπλήρωσε, «έχουν εξηγηθεί 25 φορές όλα αυτά σε εντατικούς και επίμονους ελέγχους, στους οποίους, τονίζω, συμμετέχουν δικαστικοί». ‘Αλλωστε, «θες να πεις κάτι για τον Μητσοτάκη, (αλλά) η σύζυγός του πού εμπλέκεται;», διερωτήθηκε. Αυτό γίνεται γιατί «δεν υπάρχει κάτι να πουν για την πολιτική. Όταν η κυβέρνηση κάνει την αύξηση του κατώτατου μισθού, δεν ακούω κανένα σχόλιο. Όταν η κυβέρνηση έχει όλη αυτήν την καθημερινή δράση, δεν ακούω σχόλιο. Δεν ακούω τίποτε για τη μεγέθυνση της οικονομίας. Δεν ακούω τίποτε για την Οδηγία που συζητάμε την εβδομάδα αυτή, η οποία επιβάλλει φορολογία στις πολυεθνικές επιχειρήσεις».

«Συζητάμε για το “πόθεν έσχες” του κ. Μητσοτάκη, 25 φορές ελεγμένο. Για το “πόθεν έσχες” του κ. Κασσελάκη; Με το καλό (να το καταθέσουν). Καμία απάντηση (θα δώσουν);».

 

Επιπροσθέτως, «τίθενται θεμιτά ερωτήματα στο πλαίσιο νομικών υποχρεώσεων που έχει ο κ. Κασσελάκης, αφού απέκτησε την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στα ερωτήματα αυτά, καμία απάντηση. Να συκοφαντούμε, όμως, για τους ελέγχους των 25 ετών, άνετα και χαλαρά. Ο κ. Κασσελάκης αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης θέλει;».

Πάντως, προσέθεσε, «το έχουμε ξαναπεράσει αυτό. Πριν από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, το περιβάλλον πάλι τέτοιο ήταν. Η τοξικότητα πάλι αυτή ήταν. Νομίζουν ότι η κοινωνία είναι εκεί, η κοινωνία δεν είναι εκεί, η κοινωνία θέλει να δει τη μεγέθυνση της οικονομίας, την αύξηση των εισοδημάτων, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, (που είναι) επίμονο και δύσκολο θέμα».

To άρθρο Βορίδης σε Ακρίτα: Συζητάμε για το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη που έχει ελεγχθεί 25 φορές και όχι του Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button