ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκη στην Κρήτη με Οζέγκοβιτς για την 21η αγωνιστική της Super League 1 – Galaksias Portal News

Η Κηφισιά πήρε σπουδαίο διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 2-1 και “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Super League 1, βάζοντας σε… μπελάδες τους Κρητικούς.

Όντας πια ουραγός της Super League 1, η Κηφισιά “καιγόταν” για βαθμούς και κατάφερε να πάρει “ανάσα”, με τον Οζέγκοβιτς να την οδηγεί στη νίκη επί του ΟΦΗ, με δύο προσωπικά του γκολ.

Ο Σέρβος επιθετικός έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ από το 10ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματά τους στο 64′. Οι Κρητικοί μείωσαν αμέσως με τον Αποστολάκη στο 71′, αλλά παρότι “πίεσαν” στο φινάλε, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και γνώρισαν την ήττα στο “Γεντί Κουλέ”. Ο ΟΦΗ επέτρεψε έτσι στην Κηφισιά να τον πλησιάσει και στη βαθμολογία, αφού πλέον έχουν μόλις 5 βαθμούς διαφορά και ενώ ακολουθούν και play out για την παραμονή και τον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – Κηφισιά

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (67′ Νέιρα), Βούρος, Μπρεσάν (37′ λ.τ. Λαμπρόπουλος), Θοράρινσον, Μεγιάδο (53′ Μπάκου), Γκαγέγκος, Αποστολάκης, Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Ριέρα (53′ Φελίπε), Ισέκα

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (90′ Λάντρ), Βαφέας, Σολόα (90′ Κανάτζια), Μενέντες (76′ Μποτία), Μπιφουμά (61′ Ίλιεφ), Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς (76′ Τεττέη)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button