Τρόπος Ζωής

«Την επιτυχία δεν την απόλαυσα ούτε όταν έκανα το Λίτσα.com» – Galaksias Portal News

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή, μιλώντας στην Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκε στην μεγάλη απουσία της απο την τηλεόραση, τα αρνητικά μηνύματα και τις δυσκολίες στο θέατρο που έχει αντιμετωπίσει αλλά και την ανέμελη εποχή του Λίτσα.com.

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, η γνωστή ηθοποιός Σοφία Φαραζή εξήγησε το τι την οδήγησε να αποσυρθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση, ακόμη και μετά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Λίτσα.com.

«Από το Λίτσα.com έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια. Ήταν μια πολύ διαφορετική εποχή, πιο ανέμελη. Έβγαινες από τη σχολή και είχες ένα κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο να κάνεις πράγματα. Τώρα τα παιδιά παλεύουν να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε το ίντερνετ, πολύ σημαντικό. Έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή.

Τώρα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα, και το χειρότερο, να σε βρίσει με ένα μήνυμα. Μόνο μια φορά στεναχωρήθηκα με μήνυμα. Παραξενεύτηκα βασικά, μου έστειλε μήνυμα μια κοπέλα, που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε, “πω, πω  η Φαραζή, θέλω να πεθάνει, να τη δω νεκρή”» ανέφερε η ηθοποιός και για τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς.

Στη συνέχεια της συνέντευξης είπε: «Την επιτυχία δεν την απόλαυσα ούτε όταν έκανα το Λίτσα.com, ούτε την εισέπραξα μετά. Κλείστηκα στο σπίτι. Ήθελα να κάνω παιδί, δεν ήθελα να λείπω πολλές ώρες, δε με ενδιέφερε εκείνη την εποχή να κάνω πάλι τηλεόραση. Ήμουν στο θέατρο, ήμουν καλυμμένη, έκανα την Τέχνη που αγαπάω».

«Έχω περάσει κι εγώ άσχημα στο θέατρο. Δεν έχω φύγει από παράσταση, τώρα θα έφευγα. Τότε ήμουν μικρή και φοβισμένη, φοβόμουν ότι θα μου κλείσουν όλες τις πόρτες» αποκάλυψε τέλος η Σοφία Φαραζή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button