ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο πλειστηριασμός της «Εποχής» που δεν άφησε εποχή – «Ξεκινάμε από 50 ευρώ»

Πολλά ήταν τα απρόοπτα στην εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» όπου εκτός από την πρόθεση του Ευκλείδη Τσακαλώτου να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο ο οποίος πρότεινε να κάνουν κατάληψη στην Κουμουνδούρου υπήρξε και άλλο ένα περιστατικό.

Ενώ τα μέλη του πάνελ (Ευκλείδης Τσακαλώτος, Σια Αναγνωστοπούλου κ.α.) ήταν στην σκηνή μια κυρία ζήτησε το μικρόφωνο και είπε ότι βγάζει σε πλειστηριασμό το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Εποχή» η οποία και διοργάνωνε την εκδήλωση για την Αριστερά.

Η συγκεκριμένη, αρχικά είπε ότι αρθρογραφεί από το τεύχος μηδέν της εφημερίδας και όλοι φάνηκαν να την ακούν αρχικά με ένα μειδίαμα και με κάποια νοσταλγία. 

Στην συνέχεια όμως κρατώντας στα χέρια της αυτό το τεύχος, δηλαδή το τεύχος μηδέν άρχισε να το διαφημίζει λέγοντας ότι υπάρχουν εξαιρετικά άρθρα με πρώτο θέμα την παραίτηση του αείμνηστου Αντώνη Τρίτση. Είπε ακόμα ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον συλλεκτικό τεύχος το οποίο και βγάζει σε πλειστηριασμό και πως η «Εποχή» προσπαθεί να επιβιώσει. Σε όσους της λένε, «καλά εδώ;» εκείνη απαντά: «ναι, εδώ θέλω ζεστό χρήμα τώρα. Ξεκινάμε από 50, ποιος είπε 50;». Από κάτω δεν ακούγεται τίποτα. Και εκείνη διαπιστώνει ότι ο καπιταλισμός δεν έχει δώσει τίποτα στους συντρόφους της και απογοητευμένη λέει ότι θα κάνει τον πλειστηριασμό στο site…

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button