Κόσμος

Ο Πούτιν έλαβε έγκριση από το κοινοβούλιο να στείλει στρατεύματα στο εξωτερικό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε και έλαβε από το ρωσικό κοινοβούλιο την έγκριση να στείλει στρατεύματα εκτός Ρωσίας, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια ευρύτερη επίθεση στην Ουκρανία. 

Τα μέλη της Άνω Βουλής, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ψήφισαν ομόφωνα εγκρίνοντας στον Πούτιν να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη εκτός Ρωσίας – επισημοποιώντας ουσιαστικά μια ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη στις περιοχές των ανταρτών. Σύμφωνα με το προεδρείο, η απόφαση τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές, κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνόδου, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Νικολάι Πανκόφ, είπε ότι η Μόσχα δεν είχε άλλη επιλογή και ζήτησε να εγκρίνει μια ανάπτυξη στρατευμάτων στο εξωτερικό, μετά την επίσημη αναγνώριση της ανεξαρτησίας των δύο αυτοανακηρυχθεισών «Λαϊκών Δημοκρατιών» του Ντονμπάς.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger