Επικαιρότητα

“Λιώμα” από το πιοτό ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του δεν μπορούσε να πει λέξη στους αστυνομικούς! – Πότε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα – Galaksias.com

Στο σαλόνι του σπιτιού εντόπισαν το πτώμα της 29χρονης μέσα σε μια λίμνη αίματος φορώντας τα ρούχα της.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 39χρονος γυναικοκτόνος από την Αλβανία ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του από τη Ρουμανία σε σπίτι στην οδό Πατρόκλου στα Καμίνια περίπου στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 16/2 στο Ηράκλειο. 

Ο 39χρονος σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ αρχικώς αναφέροντας ότι τη χτύπησε και ύστερα από επιμονή του τηλεφωνητή του 166 ο 39χρονος είπε ότι τη σκότωσε. Εν συνεχεία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τηλεφώνησε και στην Αστυνομία αναφέροντας το περιστατικό ο ίδιος ο δράστης.

Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο και περιπολικά είχαν σπεύσει στο σημείο και οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 39χρονο άνδρα ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο σαλόνι του σπιτιού εντόπισαν το πτώμα της 29χρονης μέσα σε μια λίμνη αίματος φορώντας τα ρούχα της. Κατά μια εκδοχή και οι δύο εργάζονταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συχνά επέστρεφαν πρωί στο σπίτι τους έχοντας πιει πολύ ενώ πολλές φορές καυγάδιζαν. Ενδέχεται να συνέβη και σήμερα αυτό και με ένα όπλο που κατείχε παράνομα ο 39χρονος την πυροβόλησε και τη σκότωσε.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι και οι δύο κατανάλωναν συχνά αλκοόλ και τσακώνονταν ενώ οι γείτονες τους περιγράφουν ως φασαριόζικο ζευγάρι σε όλα τους! Στον καυγά και τη διασκέδαση. Υπήρχε μια σχέση έντασης όμως ποτέ δεν είχαν φτάσει στην αστυνομία με καταγγελίες από τους ίδιους ή από τη γειτονιά για ενδοοικογενειακή βία αν και πολλές φορές δέχονταν παρατηρήσεις από τους περιοίκους. Το μοιραίο πρωινό οι περίοικοι δεν άκουσαν τίποτα. Ούτε τον καυγά ούτε τον πυροβολισμό και αυτό είναι περίεργο. 

Ο 39χρονος που έχει εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υποθέσεις με ναρκωτικά και συμπλοκές με άλλα άτομα, σεσημασμένος, παρελήφθη από τους αστυνομικούς σε κατάσταση απόλυτης “αποσύνθεσης” από το ποτό και για πολλές ώρες δεν μπόρεσε να αρθρώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση στους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί αναγκαστικά βρέθηκαν σε κατάσταση αναμονής για να συνέλθει από τη μέθη και να μπορέσουν να πάρουν κατάθεση σε προανακριτικό επίπεδο. 

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο όμως και αυτό ελέγχεται. 

Καμίνια έγκλημα

Ο άνδρας ειδοποίησε λοιπόν με δύο τηλεφωνήματα για το συμβάν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία ενώ η γειτονιά πληροφορήθηκε αυτό που συνέβαινε δίπλα τους από τα μέσα ενημέρωσης. Η γυναίκα παρελήφθη από το γραφείο τελετών λίγη ώρα αργότερα ενώ ήδη στις 8 το πρωί ο άνδρας είχε συλληφθεί από την αστυνομία. 
Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Μαρτυρίες περιοίκων περιγράφουν στο neakriti.gr το ζευγάρι ως εξαιρετικά “θορυβώδες” σε όλες τις εκφράσεις του.

Καμίνια έγκλημα

Οι καυγάδες ήταν συχνοί όμως και στη διασκέδασή τους, και την προσωπική φαίνεται ότι ξεσήκωναν τη γειτονιά όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Μάλιστα μια άλλη πληροφορία αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι η άτυχη γυναίκα είχε μια αποτυχημένη κύηση ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button