Υγεία & Διατροφή

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ – Galaksias Portal News

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης, με την αρκαδική ΠΑΕ να ανακοινώνει την προσθήκη του παίκτη για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Είναι η δεύτερη φορά που ο «Δικέφαλος του βορρά» παραχωρεί ως δανεικό τον 24χρονο αμυντικό, μετά την περίοδο 2019-20, όταν έπαιξε στο Βόλο, καταγράφοντας 27 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Λύρατζης, που είναι παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, έχει συμμετάσχει συνολικά σε 65 αγώνες με τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης (ένα γκολ), ενώ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είχε τρεις συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Αστέρα. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα του Αστέρα να πετύχει τους στόχους της, που είναι η είσοδος στα play offs του φετινού πρωταθλήματος, κι εγώ προσωπικά να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην ομάδα μου», δήλωσε ο Λύρατζης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button