Επικαιρότητα

Πότε θα δοκιμαστούν οι δομές σε όλη την Κρήτη με πολλά επεισόδια (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Άσκηση αντισεισμικής προστασίας «Μίνωας»: Πότε θα δοκιμαστούν οι δομές σε όλη την Κρήτη με πολλά επεισόδια (vid)

Στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ο κ. Λέκκας ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το χρονοδιάγραμμα της άσκησης

  • Μία ακόμα συνάντηση του Συντονιστικού για την άσκηση προσομοίωσης σεισμού
  • Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η συνεδρίαση του Συντονιστικού παρουσία του Ευθύμη Λέκκα
  • Στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου η διεξαγωγή της άσκησης
  • Στην Κρήτη και ο πρωθυπουργός, την ημέρα της άσκησης

Παρουσία του Ευθύμη Λέκκα, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των φορέων και υπηρεσιών για την μεγάλη άσκηση αντισεισμικής προστασίας στην Κρήτη με την κωδική ονομασία «Μίνωας».

Η μεγάλη άσκηση Μίνωας θα διεξαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, οπότε θα δοκιμαστούν επί χάρτου όλες οι υφιστάμενες δομές αλλά και στις αρχές Απριλίου οπότε προγραμματίζεται να γίνει η πλήρης άσκηση όπου θα δοκιμαστούν οι δομές σε όλη την Κρήτη με πολλά επεισόδια, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ο κ. Λέκκας ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το χρονοδιάγραμμα της άσκησης, με στόχο την ανάδειξη των αδυναμιών στον όλο σχεδιασμό.

Στόχος όλων είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και του περιβάλλοντος καθώς και η μείωση των καταστροφών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button