Κόσμος

Εξιτήριο για τον 34χρονο Δημήτρη – Galaksias.com

Ευχάριστα νέα από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την πορεία της υγείας του 34χρονου Δημήτρη από τα Μάλια, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο Γκάζι ξημερώματα, στις 16 Δεκεμβρίου, έξω από κλαμπ.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αναμένεται αύριο, Δευτέρα, να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από περισσότερο από έναν μήνα νοσηλείας και να επιστρέψει στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται πλέον από γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται  ότι ο 34χρονος Δημήτρης που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από τον 36χρονο αδίστακτο πιστολέρο, είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νεύρο πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 36χρονος πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο τον 34χρονο Μαλιώτη, αλλά και τον αδερφό του Γιάννη και τον φίλο τους Φραγκίσκο, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται σπίτι του στα Μάλια, ενώ ο 28χρονος Φραγκίσκος που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι, και έχει επίσης επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button