Υγεία & Διατροφή

Φυλάκιση 2,5 ετών πρότεινε o εισαγγελέας για τον Φρέντι Μπελέρη – Galaksias Portal News

Στις 28 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη του Φρέντι Μπελέρη, στο ειδικό δικαστήριο SPAK, με την αγόρευση των δικηγόρων υπερασπίσεις του κατηγορούμενου.

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι δύο εισαγγελείς έκριναν ένοχο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, για το αδίκημα της ενεργής διαφθοράς, προτείνοντας την ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον συγκατηγορούμενο, Παντελή Κοκαβέση, η εισαγγελία πρότεινε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, με ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω προβλημάτων υγείας και με περιοδικό έλεγχο από τις Αρχές.

Ο Μπελέρης, απευθυνόμενος στους δικαστές, είπε: «Έχω παράπονο για το πώς λειτουργεί η εισαγγελία. Συνεχώς δεν δέχεται δικά μου στοιχεία και τα απορρίπτει, δεν ανακρίνει τα άτομα που έχουμε υποδείξει ως μάρτυρες και στην υπόθεση μου έχει γίνει πλαστογραφία αποδεικτικών στοιχείων. Όποιος πλαστογράφησε έγραφα του Αλβανικού κράτους φέρει ποινική ευθύνη.

Εδώ στην Αλβανία δεν έχουμε αμερόληπτη δικαιοσύνη γιατί η διαδικασία έχει πολιτικά κίνητρα και βλέπουμε ο πρωθυπουργός να παρεμβαίνει σε αυτή την υπόθεση και έχετε αφήσει τον λαό της Χειμάρρας χωρίς τον δήμαρχό του. Αυτή είναι μια πολιτική φυλακή και δεν μου επιτρέπετε να ορκιστώ ως δήμαρχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button