Κόσμος

Η Έμα Χέμινγκ διαψεύδει δημοσίευμα για την υγεία του Μπρους Γουίλις – Galaksias.com

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ  σε ανάρτησή της στο Ιnstagram απάντησε σε δημοσίευμα που αφορά την οικογένειά της και την υγεία του διάσημου ηθοποιού ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια και αφασία.

«Ο τίτλος ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια» είπε η Χέμινγκ, καθώς κοινοποίησε ένα ειλικρινές βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω η κοινωνία -και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους- να σταματήσει να τρομάζει τον κόσμο. Να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση για κάποιο είδος νευρογνωστικής νόσου, αυτό ήταν όλο. ‘Τελείωσε’…Όχι είναι εντελώς το αντίθετο».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ενώ υπάρχει «πολλή θλίψη και λύπη, ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο» όπου υπάρχει «αγάπη, επαφή, χαρά και ευτυχία», όπως αναφέρει το People.

«Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε» πρόσθεσε. «Σταματήστε λοιπόν αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Σταματήστε να το κάνετε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης η Χέμινγκ ενθάρρυνε τα μέσα ενημέρωσης να είναι πιο «προσεκτικά» σχετικά με όσα γράφουν και σχετίζονται με την άνοια γράφοντας στη λεζάντα. «Δύο πράγματα μπορούν να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Το τραύμα και η ανθεκτικότητα. Έπρεπε να ξεφύγω από τον δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα η ζωή μου άρχισε να αποκτά νόημα και να έχω μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία» έγραψε.

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εκπαιδευόμαστε από λάθος ανθρώπους. Που έχουν άποψη αλλά όχι εμπειρία. Άτομα που δεν έχουν αφιερώσει χρόνο για να εκπαιδευτούν σωστά για οποιοδήποτε είδος νευρογνωστικής νόσου. Γιατί μπορώ να είμαι τόσο τολμηρή και να τα λέω αυτά; Διότι βλέπω τον έναν τίτλο μετά τον άλλον και δημοσιεύματα παραπληροφόρησης».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button