ΑθλητικάΕνημέρωση

Η «τριάρα» του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, το καθοριστικό γκολ του Ελίασον για την ΑΕΚ και όλα τα highlights από τα πλέι οφ – Galaksias Portal News

Συγκλονιστικά παιχνίδια και στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με την ΑΕΚ να… σκοτώνει στο φινάλε τον Ολυμπιακό με 1-0 και τον ΠΑΟΚ να “αλώνει” με 3-2 την έδρα του Παναθηναϊκού.

Η ΑΕΚ βρήκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Ελίασον να αξιοποιεί την ασίστ του Μάνταλου στο 90+1′ και να ρίχνει στο… καναβάτσο τον Ολυμπιακό, που ήταν πιο “απειλητικός” στην OPAP Arena.

Η Ένωση προσπέρασε έτσι ξανά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε “πιάσει” για λίγο κορυφή, με το εντυπωσιακό διπλό του επί του Παναθηναϊκού. Με γκολ των Ντεσπόντοφ, Τόμας και Σβαμπ, ο “Δικέφαλος του Βορρά” πήρε τη νίκη της αγωνιστικής στα πλέι οφ της Super League 1 και έμεινε “ζωντανός” στη “μάχη” του τίτλου.

Αντίθετα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν πιο χαμηλά, έχοντας όμως μακριά πίσω τους τον Άρη, που νίκησε εύκολα με 3-0 τη Λαμία, στο παιχνίδι των ουσιαστικά αδιάφορων των πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα στη 2η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3

Άρης – Λαμία 3-0

Δείτε εδώ το highlights του αγώνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0

Η βαθμολογία στα πλέι οφ της Super League 1

1. ΑΕΚ 65
2. ΠΑΟΚ 63
3. Παναθηναϊκός 59
4. Ολυμπιακός 57
5. Άρης 48
6. Λαμία 34

To άρθρο Super League 1: Η «τριάρα» του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, το καθοριστικό γκολ του Ελίασον για την ΑΕΚ και όλα τα highlights από τα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button