Τρόπος Ζωής

Ο πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε παπαράτσι

Μπελάδες για την πολυτάλαντη Taylor Swift, καθώς ένας φωτογράφος κατηγορεί τον πατέρα της ότι του επιτέθηκε σε έναν προβλήτα στο Σίδνεϊ.

Η αστυνομία της Αυστραλίας ερευνά τους ισχυρισμούς του παπαράτσι Μπεν ΜακΝτόναλντ ότι δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της Taylor Swift, Scott, τα ξημερώματα της Τρίτης (27.2.2024). Ωστόσο δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί μετά την αποβίβαση του Σουίφτ και της ποπ σταρ από ένα γιοτ.

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης δείχνει την τραγουδίστρια με το πρόσωπο κρυμμένο κάτω από μια ομπρέλα να περπατά με τον πατέρα της και τους φρουρούς ασφαλείας κατά μήκος της προκυμαίας Neutral Bay Wharf γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Οι κάμερες αναβοσβήνουν πριν ακουστούν δύο φωνές – η μία από τον φωτογράφο και η άλλη από έναν φρουρό ασφαλείας όπως λέγεται – να αλληλοκατηγορούνται ότι ο ένας έπιασε την ομπρέλα του άλλου. Άγνωστο παραμένει αν το βίντεο καταγράφει το υποτιθέμενο συμβάν.

Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις είχε ολοκληρώσει την τελευταία της συναυλία στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras» ενώ το Σάββατο θα βρίσκεται στην Σιγκαπούρη.

 

«Ο νεότερος άνδρας ανέφερε το περιστατικό και τώρα διενεργείται έρευνα από αξιωματικούς που συνδέονται με τη Διοίκηση της Αστυνομικής Περιοχής North Shore», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

To άρθρο Ο πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε παπαράτσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button